Jya Jya Tikaani


Jya Jya Tikaani Mana Zaaya Maaze

Thya Thya Tikaani Nija Roopa Tuze

Mi Tevitho Masthaka Jyaa Tikaani

Thethe Sadgurunse Ubhe Paaya Donhi


Sada Sarvada Yoga Thuzha Ghadavaa

Thujhe Kaarani Deha Mazha Padavaa

Upekshu Nako Gunavanthaa Ananthaa

Raghunayaka Maagane Hechi Aatha




ஜ்யா ஜ்யா டிகாணி மன ஜாய மாஜே

த்யா த்யா டிகாணீ நிஜ ரூப துஜே

மீ டேவிதோ மஸ்தக ஜ்யா டிகாணீ

திதே ஸத்குரூன்ஸே உபே பாய தோன்ஹீ


சதா ஸர்வதா யோக துஜா கடவா

துஜே காரணி தேஹ மஜா படவா

உபேக்ஷு நகோ குணவந்தா அனந்தா

ரகுநாயக மாகனே ஹேச்சி ஆத்தா


    

Meaning

    

Please leave your valuable suggestions and feedback here